pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Νέο ΚΚ Ολλανδίας - ΚΚ Τουρκίας: Κοινό κάλεσμα διεθνιστικής πάλης ενάντια στον καπιταλισμό

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Απευθυνόμενα στην εργατική τάξη της Ολλανδίας και της Τουρκίας, το Νέο ΚΚ Ολλανδίας και το ΚΚ Τουρκίας, σε κοινή ανακοίνωσή τους σχετικά με την τελευταία αντιπαράθεση

ανάμεσα σε αστούς πολιτικούς, σημειώνουν ότι «προκαλούν και παίζουν με τον εθνικισμό και προσπαθούν να επωφεληθούν από την κλιμακούμενη ένταση».

Και τονίζουν με έμφαση:

«Γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοί, που είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της κρίσης, που έχει πάρει σκανδαλώδεις διαστάσεις, επιτίθενται στους δικούς τους εργαζόμενους και έχουν υπογράψει νόμους που τσακίζουν τα δικαιώματα του προλεταριάτου. Και οι δυο εκπροσωπούν την αστική τάξη και τα μονοπώλια.

Ο Ερντογάν και η κυβέρνηση του AKP στήνουν το "πρόσχημα" του "εξωτερικού εχθρού", μετά την απόγνωση που προκάλεσε η διαδικασία του δημοψηφίσματος. Από την άλλη, η κυβέρνηση της Ολλανδίας προτιμά να παίξει το χαρτί της ξενοφοβίας για να ξεπεράσει την κρίση της ΕΕ.

Εμείς, το Νέο ΚΚ Ολλανδίας και το ΚΚ Τουρκίας, καλούμε τους εργαζόμενους στις χώρες μας σε συνεργασία και να μην υποταχτούν στη χυδαία και εκφυλιστική πολιτική της αστικής τάξης. Και σε αυτές τις συνθήκες, δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι θα σταθούμε απέναντι στην ιμπεριαλιστική ΕΕ.

Ξέρουμε ότι η άνοδος του ρατσισμού μπορεί να ανακοπεί μόνο από την ενότητα της εργατικής τάξης. Γι' αυτό παλεύουμε με ανεβασμένη τη διεθνιστική μας συνείδηση ενάντια σε κάθε μέτρο που περιορίζει τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των εργαζόμενων μεταναστών.

Διατρανώνουμε ότι δεν υπάρχει καλός καπιταλισμός, όπως και την αναγκαιότητα της ενίσχυσης της πάλης των εργατών για τη μόνη επιλογή: το σοσιαλισμό».

ΠΗΓΗ: SOL Haber

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…