pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Super Market "εδέμ" στην Πτολεμαΐδα - Προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ 1+1ΔΩΡΟ - Δεκαπενθήμερο Προσφοράς που τα σπάει ! | Μέχρι και το Μ. Σάββατο 4 Μαΐου !

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Προϊόντα  ΜΕΒΓΑΛ 1+1ΔΩΡΟ - Δεκαπενθήμερο Προσφοράς που τα σπάει !!!

Super Market "εδέμ" !

* Η προσφορά ισχύει μέχρι και το Μ. Σάββατο 4 Μαΐου για όμοια προϊόντα με βάση την αρχική τιμή και όχι με την τιμή του φυλλαδίου.

* Από την προσφορά εξαιρούνται τα γάλατα

 

Πτολεμαίων 26 & Ίμερας στην Πτολεμαΐδα / τηλ. 2463080091

(VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=mfPLDMyNwPc

 

2042024-20541

Δημοφιλή Νέα

Τρίτη 21 Μαΐου 2024 : Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (με υπότιτλους) | Σκηνοθεσία επιμέλεια:  Κώστας Διαμαντίδης - Μουσική επιμέλεια:  Θεόφιλος Πουταχίδης | ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 2007 «Ένα ταξίδι του νου και της ψυχής στον αλησμόνητο Πόντο»
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Θ. Κασαπίδη «'μένα με λένε Σωθικό» (Φωτογραφίες)
Ο καιρός Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Τα βιβλία στήνουν γέφυρες και φέρνουν κοντά τόπους μακρινούς - Μια βιβλιογέφυρα στήνεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας
Εργασιακό Σωματείο Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας: Συμμετοχή στην Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ
Νίκη στο Λέχοβο - Ακύρωση αιολικού | Απόφαση του ΣτΕ δικαιώνει τους αγώνες του κινήματος και των κατοίκων Λεχόβου και Βασιλειάδας
Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης: Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση που οργανώνει ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου στις 21 Μάη 10πμ στην πύλη του ΓΝ Μαμάτσειου.