pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Το ΚΚΕ μπορεί να εκφράσει όσους σκέφτονται πως «δεν πάει άλλο» με αυτή την κατάσταση (VIDEO)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 10 Απρίλη, σε τηλεοπτική εκπομπή του

«ΣΚΑΪ» κάνοντας παρέμβαση για μια σειρά ζητήματα της επικαιρότητας.

Αρχικά δώρισε στους παρουσιαστές της εκπομπής τη νέα έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Η Αντιγόνη στη Χάγη», που αφορά την κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη στη δίκη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

video:

Σχολιάζοντας την απαράδεκτη απόφαση για τη φωτιά στο Μάτι, είπε πως θα ήταν καλύτερα όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είχαν ευθύνες για αυτό το έγκλημα και μετά από μια τέτοια απόφαση μιλούν για «δικαίωση», «κάπου να σκύβουν το κεφάλι μπροστά στον ανείπωτο πόνο των συγγενών».

Όσον αφορά τα ζητήματα της ακρίβειας καυτηρίασε τα διάφορα μέτρα-«καλάθια» της κυβέρνησης που θέλει οι άνθρωποι να κάνουν σαφάρι στα σούπερ μάρκετ κυνηγώντας λίστες με φθηνά προϊόντα. Επίσης, πρόσθεσε πως το βασικό ζήτημα που πρέπει να εξετασθεί, πέρα και από τα οποιαδήποτε μέτρα, είναι και η συνολική πολιτική που οδηγεί διαρκώς στη φτωχοποίηση του λαού.

Το ΚΚΕ, είπε, μπροστά στις ευρωεκλογές, όπως επιβεβαιώνεται από την εμπιστοσύνη που του δείχνουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι, μπορεί να εκφράσει όσους σκέφτονται ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΕΕ, αναδεικνύοντας ότι έχει μπει ήδη σε πολεμική οικονομία. Τόνισε μια σειρά από ζητήματα που καταδεικνύουν την όλο και βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και στο κόστος, απ’ όλες τις απόψεις, που πληρώνει ο λαός από αυτή την πολιτική.

Κλείνοντας την παρέμβασή της, αναφέρθηκε στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς που γίνεται κόντρα στις κατευθύνσεις που θέλουν να μετατρέψουν την Εργατική Πρωτομαγιά σε μια αργία-«γιορτή των λουλουδιών».

πηγή: https://www.902.gr/

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: Συνάντηση με στελέχη του ΕΛΓΑ -
video και φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου στην Αθήνα στις εκδηλώσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων
«Μένα με Λένε Σωθικο» / Την Κυριακή 19 Μαΐου στο «Τέλος του Κόσμου» στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Θ. Κασαπίδη
Ο καιρός Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία I kozani.tv
Εαρινές συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Εαρινές συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας


Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ολοκληρώνει τη φετινή …

Μίλτος Τεντόγλου:
15 Μαΐου σαν σήμερα στην ιστορία

15 Μαΐου σαν σήμερα στην ιστορία


Σαν σήμερα 15 Μαΐου – Μια ματιά στην ιστορία