pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προσέφυγε ο Δήμος Εορδαίας μαζί με την περιβαλλοντική οργάνωση "Καλλιστώ" για μία ακόμη επένδυση στο Άσκιο

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προσέφυγε ο Δήμος Εορδαίας μαζί με την περιβαλλοντική οργάνωση "Καλλιστώ",

για μία ακόμη επένδυση στο Άσκιο. Πρόκειται για 26 ανεμογεννήτριες στις θέσεις "Μπεκρεβενίκος", "Ανάληψις", "Προφήτης Ηλίας", "Πύργος" και "Προσήλιο".

Νίκος Βουνοτρυπίδης: Ένας τεράστιος κλοιός σχηματίζεται στη Δυτ. Μακεδονία, και ειδικά στην Εορδαία, τα πράγματα είναι χειρότερα.

Δυστυχώς μόνο ο Δήμος Εορδαίας αντιστέκεται καθολικά, και οι δύο παρατάξεις είναι κατηγοριματικά ενάντια σε αυτό το έγκλημα.

Δυστυχώς και πάλι, η Κοινωνία της περιοχής αδιαφορεί, δεν την ενδιαφέρει και αυτό είναι ένα τεράστιο κόστος το οποίο θα το επιβαρυνθούν οι επόμενες γενιές...

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING