pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Περικλή Μανίκα, την κ.Σταυρούλα Κακαβούλη και τον κ.Γιώργο Καμπούρη που ανέλαβαν τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τους είμαστε ευγνώμονες για την εθελοντική κατάθεση του χρόνου τους, σε εποχές που τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Προπαντός για τη διάθεση τους να βοηθήσουν το Σύλλογο με το δικό τους, πολύτιμο, τον τρόπο. Οι αναρτήσεις στην ιστοσελίδα και στο fb θα επιχειρήσουν στο εξής να ενημερώνουν σε θέματα που αφορούν στην αναπηρία από όλη την Ελλάδα αλλά και σε δράσεις, εκδηλώσεις που συμβαίνουν στην περιοχή μας.

 

Ευχαριστούμε θερμά τα ανίψια της εκλιπούσης Στεργιανής Ασπράγκαθου για τη δωρεά χρηματικού ποσού στη μνήμη της προς τον Σύλλογό μας -αντί στεφάνου.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στα ανίψια της.

Δημοφιλή Νέα

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία I kozani.tv
ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: Εκτεταμένες οι ζημιές σε κερασιές και μηλιές στη Δυτική Μακεδονία εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Σε συνάντηση με τον ΕΛΓΑ Κοζάνης οι αγρότες
στη Μαριάννα μου

στη Μαριάννα μου


Θαυμάζουμε πολλές φορές ανθρώπους για την επίδειξη μα…

Συνεχίζεται έως 25 Μαΐου η ατομική έκθεση του Κώστα Ντιού στη γκαλερί
Αχ κύριε υπουργέ, κύριε βουλευτά, κύριε περιφερειάρχα, κύριοι δήμαρχοι, δείξτε λίγη ευσπλαχνία για τους φτωχούς αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας… (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Σκρέκας για ακρίβεια: «Δεν τα ξέρουν καλά οι καταναλωτές, εμείς τους ανοίγουμε τα ματάκια» (video)